Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Bakker vs Blokzijl

Centrale verdedigers Nick Bakker en Thijmen Blokzijl gaan de strijd aan in de eenmalige Rijbewijs B Battle georganiseerd door mobiliteitspartner Century Autogroep. Blokzijl haalde twee maanden geleden zijn rijbewijs B, Bakker is al langer in het bezit van het roze pasje. Telt de rijervaring of gaat de jonge bestuurder er met de winst vandoor? 

Hoewel Blokzijl en Bakker beide over een rijbewijs B beschikken en graag in de auto zitten, laat de jonge verdediger het stuur aan zijn ervaren collega. In een schitterende bolide beschikbaar gesteld door Century Autogroep rijdt het duo richting de autogarage van de mobiliteitspartner waar meerdere rijvaardigheidsuitdagingen wachten.

Onderweg is de race om de bovenste plekken in de KKD vanzelfsprekend onderwerp van gesprek. De spanning in de competitie levert de verdedigers beide afkomstig uit de FC Groningen Opleiding geen extra stress op. De spanningsmeter loopt wel op wanneer Bakker en Blokzijl te horen krijgen wat er op de parkeerplaats en in de garage van Century Autogroep op ze te wachten staat.

De Rijbewijs B Battle bestaat uit drie onderdelen. Wie verwisselt het snelst een wiel, wie kan het beste inparkeren en wie legt het slalomparcours het snelste af? Bekijk het in onderstaande video!

Bron: www.fcgroningen.nl