FC Groningen o21 nog niet kansloos voor kampioenschap.

Onverwachts kan het dan toch nog spannend worden in de Divisie 1 van de onder 21 competitie worden na vandaag, Voor vandaag leek het team van PEC Zwolle o21 rechtstreeks op het kampioenschap af te stevenen maar na het 1-1 gelijkspel van de ploeg uit bij Willem II vandaag en de 4-0 winst van FC Groningen o21 bij ADO Den Haag is het dan toch nog spannend want het verschil op de ranglijst is maar twee punten, wel nog in het voordeel van PEC Zwolle.

FC Groningen speelde een prima wedstrijd in Den Haag en na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijke0-4. Groningse doelpunten kwamen op naam van Thijmen Blokzijl (30ste) voor rust en na rust Thom van Bergen (68ste), Steyn Potma (87ste) en Kian Slor (89ste).

Zaterdag 17 december zal de beslissing in deze competitie vallen als FC Groningen o21 op Sportpark Corpus den Hoorn De Graafschap o21 ontvangt en PEC Zwolle o21 zal ADO Den Haag o21 ontvangen.