Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Fan en ondernemer FC Groningen

GroningerArtikelen.nl  -  Heul veul Grunnegs!

GroningerArtikelen is al jaren fan van FC Groningen en heeft een ruim aanbod van fanartikelen van de Trots van het Noorden in het assortiment.

In de webwinkel van GroningerArtikelen vind je een ruime keuze aan Groninger vlaggen/wimpels en cadeau-artikelen.
Door de toenemende belangstelling voor Groninger artikelen is het assortiment van GroningerArtikelen.nl inmiddels de 500 (!) producten gepasseerd en heeft daarmee het grootste aanbod van Groninger artikelen dat online te vinden is. Regelmatig komen er nieuwe producten bij. 

Niet alleen vanuit de provincie Groningen komen de bestellingen via de website binnen, maar vanuit het hele land, want Groningers tref je in vrijwel alle windstreken en uithoeken van het land aan en veel van hun vinden het leuk om iets origineels Gronings in huis te hebben of cadeau te doen.

Afhalen of zelf uitzoeken kan in onze winkel in Bedrijvencentrum Blijham, Hoofdweg 187
Geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Linker Verhuur

Verhuur van personenbussen, bedrijfsbussen en personenauto's
Linker Verhuur is een familiebedrijf in hart en nieren. Linker Verhuur heeft de deuren geopend in 2009 en is ontstaan uit het al bestaande autobedrijf H. Linker die zijn deuren heeft geopend in 1990 en oprecht bestempeld kan worden als een begrip in Marum. 

linker-2

Personenauto’s
Een auto huurt u al va.  € 35,- per dag! Even geen auto tot uw beschikking of op zoek naar een auto voor langere tijd? Bij Linker Verhuur zijn er tal van mogelijkheden. Naast de verhuur van auto’s is Autobedrijf Linker ook gespecialiseerd in AutoLease.

Personenbussen
Een personenbus huurt u al va. € 80,- per dag! Bij ons kunt u 6 of 9 persoonsbussen huren. Bij onze personenbussen heeft u altijd 300 km vrij per dag.

Bestelbussen
Een bestelbus huurt u al vanaf  € 40,- per dag! Bestelbussen ook wel bestelwagen, bestelauto of bedrijfsbus genaamd kunnen worden gehuurd bij Linker Verhuur. De bestelbussen worden verhuurt voor periodes van één dag tot enkele weken. Het is altijd leuk om te horen waar onze bestelbussen voor worden ingezet. U kunt denken aan een verhuizing tot het vervoeren van goederen voor een speciaal evenement maar ook de lokale ZZP-er doet regelmatig een beroep op ons. Uitgesloten zijn koeriers- en pakketdiensten of gerelateerde activiteiten met onze voertuigen.

Bakwagens
Een bakwagen huurt u al vanaf  € 90,- per dag! Bakwagens ook wel verhuiswagens genoemd huurt u meestal voor de grotere klussen. Een bakwagen is een ideaal vervoersmiddel voor tijdens uw verhuizing. Ervaringen
Linker Verhuur doet alles om haar klanten zo goed mogelijk te helpen en haar diensten zo eenvoudig mogelijk te leveren. Wij krijgen daarom ook zeer goede reviews en hebben van de 5 sterren een 4.9 gekregen van al onze klanten. https://www.linkerverhuur.nl/ervaringen

 

UBN Groningen 

Logo_UBN_30_Jaar_1

Met 30 jaar ervaring in de uitzendbranche voelt UBN Uitzendbureau feilloos aan welke match werkt. Wij verdiepen ons in de organisatie en de uitzendkracht zodat we een langdurige samenwerking aan kunnen gaan. UBN onderscheidt zich in deze persoonlijke aanpak.

Wij bemiddelen in logistieke en industriële banen tot en met mbo-niveau. UBN Uitzendbureau heeft diverse vestigingen in Nederland, waaronder één in Groningen.

In 2016 kleurde het centrum van Groningen even oranje, toen werd de vestiging UBN Groningen geopend. “Fysieke inloopvestigingen zijn belangrijk, omdat de kernwaarden van uitzenden zitten in hoe goed je de uitzendkracht en de inlenende opdrachtgever kent. Dat lukt niet door alleen te kijken naar een koud cv. Wij gaan voor een échte match. Zo willen we bijvoorbeeld ook de ploegleider kennen waar iemand komt te werken. Daarnaast hebben onze Recruiters een bepaald aantal klanten en de medewerkers kennen al deze klanten erg goed! Daar zit onze toegevoegde waarde. Het maken van die match is waar het uitzenden oorspronkelijk om draait.” Aldus Harry Noorlander, commercieel directeur van UBN.

UBN kan bedrijven naast uitzenden in de volgende uitdagingen bijstaan: inhouse oplossingen, detachering en werving&selectie. Ook investeert UBN in scholing en/of opleiding om de juiste match te kunnen maken.

2020_10_UBN Groningen_Groningen_Calvino Fotografie 2