Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Fan en ondernemer FC Groningen

UBN Groningen 

Logo_UBN_30_Jaar_1

Met 30 jaar ervaring in de uitzendbranche voelt UBN Uitzendbureau feilloos aan welke match werkt. Wij verdiepen ons in de organisatie en de uitzendkracht zodat we een langdurige samenwerking aan kunnen gaan. UBN onderscheidt zich in deze persoonlijke aanpak.

Wij bemiddelen in logistieke en industriële banen tot en met mbo-niveau. UBN Uitzendbureau heeft diverse vestigingen in Nederland, waaronder één in Groningen.

In 2016 kleurde het centrum van Groningen even oranje, toen werd de vestiging UBN Groningen geopend. “Fysieke inloopvestigingen zijn belangrijk, omdat de kernwaarden van uitzenden zitten in hoe goed je de uitzendkracht en de inlenende opdrachtgever kent. Dat lukt niet door alleen te kijken naar een koud cv. Wij gaan voor een échte match. Zo willen we bijvoorbeeld ook de ploegleider kennen waar iemand komt te werken. Daarnaast hebben onze Recruiters een bepaald aantal klanten en de medewerkers kennen al deze klanten erg goed! Daar zit onze toegevoegde waarde. Het maken van die match is waar het uitzenden oorspronkelijk om draait.” Aldus Harry Noorlander, commercieel directeur van UBN.

UBN kan bedrijven naast uitzenden in de volgende uitdagingen bijstaan: inhouse oplossingen, detachering en werving&selectie. Ook investeert UBN in scholing en/of opleiding om de juiste match te kunnen maken.

2020_10_UBN Groningen_Groningen_Calvino Fotografie 2