Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Fan en ondernemer FC Groningen

Comfort Solutions; de natuur heeft een oplossing voor alles

Innovatie, klantgerichtheid, nabijheid en flexibiliteit, eerlijkheid en transparantie, betrokkenheid, verantwoordelijkheid, teamgeest en samenwerking maken van Comfort Solutions een leidend bedrijf voor diergezondheid binnen de bedrijven die al hun producten baseren op duurzaamheid en veranatwoorde ontwikkeling. Naast het feit dat we een referentiepunt zijn op het gebied van innovatieve natuurlijke oplossingen en nul residu's. Waarbij het onze stelregel is om alternatieven te bieden met natuurlijke producten om het dierenwelzijn en de rentabiliteit van de boerderij te verbeteren, met respect voor het milieu en tevens een referentiepartner voor het kanaal te zijn. Alle producten zijn te gebruiken voor bio bedrijven.

Zie www.comfortsolutions.nl

Download hier onze bedrijfsfolder

MH-Reload personal training & coaching

5-8-2021Mike305

Wil jij je fitter voelen, meer energie hebben om te kunnen (blijven) presteren op je werk, of werken aan een gezond lichaam? Wat voor jou ook belangrijk is, bij MH-Reload Personal Training Groningen helpen we je deze doelen met veel passie en plezier te behalen!
Aan de hand van jouw behoeften en verhaal stellen wij een persoonlijk trainingsplan op om je levensstijl te verbeteren. Dit doen we in onze privé studio waar de volledige focus ligt op jou en jouw training, zonder afleiding van anderen.
Heb je weinig tijd? Onze trainingen zijn efficiënt en effectief. Wij specialiseren ons in ‘High Intensity Krachttraining’ die ervan uitgaat dat korte, zeer intensieve trainingen effectiever zijn dan urenlange trainingen die bol staan van de sets en herhalingen. Je houdt iedere week dus meer tijd en energie over voor andere dingen. Naast HIT is ‘Kickboksen’ ons tweede specialisme.
Veiligheid staat bij ons voorop. MH-Reload biedt deskundige begeleiding gericht op een goede techniek, houding en uitvoering.
Klinkt je dit goed in de oren? Begin vandaag nog en ontvang 2 trainingen GRATIS, zodat jij kunt ervaren wat personal training jou kan bieden.

Klik op de link, noteer je emailadres en wij plannen in overleg met jou binnen 24 uur je eerste training in!

https://mh-reload.nl/contact/

 

DE ZOON VAN DITTA EN SETH OVERLEED AAN EEN METABOLE ZIEKTE

Ditta wist vrijwel meteen nadat Olivier geboren was, dat er wat met hem aan de hand was. Zij kon er de vinger niet op leggen; de artsen lange tijd ook niet. Op achtjarige leeftijd overleed hij. 

olivier

 

“Ik voelde dat er iets niet klopte”, vertelt Ditta. “Olivier liep vanaf zijn derde jaar achter op het gebied van taal en fysiek was hij vaak moe. Ook motorisch ging hij vanaf zijn vierde jaar achteruit.”

Olivier gaat een traject in met een kinderrevalidatieteam. “Maar hij bleef achteruitgaan.” Toch nemen de © Wouter van Twillert | Yes i do artsen hen niet serieus. “Uiteindelijk kwamen we in het Wilhelmina Kinderziekenhuis terecht. Daar erkenden ze dat er iets niet klopte en volgde verder onderzoek. De week daarop kregen we een diagnose.”

Het blijkt foute boel. Artsen stellen de diagnose MLD, een metabole ziekte waardoor je ernstig aftakelt en uiteindelijk komt te overlijden. “Het was een heftige tijd.” Aan het einde van zijn leven kan Olivier niets meer zelfstandig en is hij volledig zorgafhametakids-logonkelijk. Kort daarna, op achtjarige leeftijd, overlijdt hij.

‘Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd'

 

Doordat metabole ziekten nog onbekend zijn, wordt er vaak niet aan gedacht om verder onderzoek te doen. “Wij willen zijn verhaal delen, omdat er jaarlijks ruim 180 kinderen met een metabole ziekte geboren worden en meer dan 10.000 gezinnen in Nederland dagelijks te maken hebben met de gevolgen hiervan. Hopelijk draagt ons verhaal bij aan meer bekendheid over de ernst en impact. Een lange zoektocht naar diagnose betekent nu nog voor veel kinderen ernstige onomkeerbare schade aan vitale organen, met vaak dodelijke afloop. Dat zorgt voor zoveel zorg en verdriet. Meer onderzoek kan dit voorkomen. Als Olivier eerder een diagnose had gekregen, had hij wellicht nog geleefd.”

 

GroningerArtikelen.nl  -  Heul veul Grunnegs!

GroningerArtikelen is al jaren fan van FC Groningen en heeft een ruim aanbod van fanartikelen van de Trots van het Noorden in het assortiment.

In de webwinkel van GroningerArtikelen vind je een ruime keuze aan Groninger vlaggen/wimpels en cadeau-artikelen.
Door de toenemende belangstelling voor Groninger artikelen is het assortiment van GroningerArtikelen.nl inmiddels de 500 (!) producten gepasseerd en heeft daarmee het grootste aanbod van Groninger artikelen dat online te vinden is. Regelmatig komen er nieuwe producten bij. 

Niet alleen vanuit de provincie Groningen komen de bestellingen via de website binnen, maar vanuit het hele land, want Groningers tref je in vrijwel alle windstreken en uithoeken van het land aan en veel van hun vinden het leuk om iets origineels Gronings in huis te hebben of cadeau te doen.

Afhalen of zelf uitzoeken kan in onze winkel in Bedrijvencentrum Blijham, Hoofdweg 187
Geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Linker Verhuur

Verhuur van personenbussen, bedrijfsbussen en personenauto's
Linker Verhuur is een familiebedrijf in hart en nieren. Linker Verhuur heeft de deuren geopend in 2009 en is ontstaan uit het al bestaande autobedrijf H. Linker die zijn deuren heeft geopend in 1990 en oprecht bestempeld kan worden als een begrip in Marum. 

linker-2

Personenauto’s
Een auto huurt u al va.  € 35,- per dag! Even geen auto tot uw beschikking of op zoek naar een auto voor langere tijd? Bij Linker Verhuur zijn er tal van mogelijkheden. Naast de verhuur van auto’s is Autobedrijf Linker ook gespecialiseerd in AutoLease.

Personenbussen
Een personenbus huurt u al va. € 80,- per dag! Bij ons kunt u 6 of 9 persoonsbussen huren. Bij onze personenbussen heeft u altijd 300 km vrij per dag.

Bestelbussen
Een bestelbus huurt u al vanaf  € 40,- per dag! Bestelbussen ook wel bestelwagen, bestelauto of bedrijfsbus genaamd kunnen worden gehuurd bij Linker Verhuur. De bestelbussen worden verhuurt voor periodes van één dag tot enkele weken. Het is altijd leuk om te horen waar onze bestelbussen voor worden ingezet. U kunt denken aan een verhuizing tot het vervoeren van goederen voor een speciaal evenement maar ook de lokale ZZP-er doet regelmatig een beroep op ons. Uitgesloten zijn koeriers- en pakketdiensten of gerelateerde activiteiten met onze voertuigen.

Bakwagens
Een bakwagen huurt u al vanaf  € 90,- per dag! Bakwagens ook wel verhuiswagens genoemd huurt u meestal voor de grotere klussen. Een bakwagen is een ideaal vervoersmiddel voor tijdens uw verhuizing. Ervaringen
Linker Verhuur doet alles om haar klanten zo goed mogelijk te helpen en haar diensten zo eenvoudig mogelijk te leveren. Wij krijgen daarom ook zeer goede reviews en hebben van de 5 sterren een 4.9 gekregen van al onze klanten. https://www.linkerverhuur.nl/ervaringen