Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Adrie Poldervaart op de tribune bij De Graafschap - MVV

Vorig jaar in de zomer kon Adrie Poldervaart naar De Graafschap als trainer maar FC Groningen technisch directeur Mark-Jan Fledderus liet de trainer niet gaan en nu na 6 maanden moet Poldervaart alsnog vertrekken bij FC Groningen. Een merkwaardige gang van zaken maar nu De Graafschap trainer Reinier Robbemond heeft ontslagen is de weg misschien opnieuw vrij voor Adrie Poldervaart. Hij zit vanavond op de tribune bij de wedstrijd De Graafschap – MVV. Een openlijke flirt van de trainer bij De Graafschap. De Graafschap mogen me altijd bellen zegt Poldervaart.

"Het is een meer dan fantastische club", zegt hij op een persconferentie waar het DvhN bij aanwezig was. "Qua uitstraling, qua supporters, qua achterland.. Ik ben er een paar keer geweest en dat is hartstikke mooi."

Het moge duidelijk zijn dat de Superboeren Poldervaart altijd mogen bellen. "Mochten ze bij mij uitkomen, dan sta ik er zeer welwillend tegenover. Dat is logisch. Ik heb nog niks van ze gehoord en ze moeten misschien eerst nog de zaken met Robbemond in orde maken, maar hoe dat verder gaat lopen weet ik niet. Ik ben in ieder geval vrij, dus het zou fantastisch zijn."