Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Behandeling voor Frank, help mee en DONEER !!!

Beste FC Groningen fans,

Wat vinden we het lastig om dit bericht te plaatsen maar Frank heeft jullie hulp nodig.

Frank, trotse jonge vader van twee prachtige dochters en getrouwd met zijn jeugdliefde Chandni. 

Vier jaar geleden is er GIST bij Frank geconstateerd (een zeldzame vorm van kanker). De afgelopen jaren heeft hij meerdere operaties ondergaan en meerdere medicaties geprobeerd. De kanker blijkt keer op keer de behandelingen te slim af te zijn. 

Als we nu niet ingrijpen dan begint de kanker de wedstrijd te winnen en je zult begrijpen dat mag en kan niet. 

In Duitsland zijn ze qua behandelingen al een stuk verder dan in Nederland. We hebben een behandeling  gevonden die er voor kan zorgen dat zijn kanker afneemt. En het goede nieuws is hij kan volgende maand daar al terecht. Het probleem is alleen de behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

We hebben als vrienden daarom deze actie gestart. Voor de behandeling is een bedrag van totaal € 48.000 aan donaties nodig. Help jij mee? Elk bedrag helpt. Hoe klein ook. Wij zijn jullie dankbaar. 

Denk niet alleen aan doneren, maar delen met jouw netwerk helpt ons ook! 

Gezien Frank en wij FC fans zijn gaan wij volgende week donderdag 26 januari thuis tegen Cambuur collecteren op Noord samen met de jongens van de Noordtribune. Dit kan zowel contant als via een qr code. Ook doen Café Boone en Café de Amstel (beiden in de Oosterpoort) mee en komt er een collectebus op de bar te staan.

Dus mochten jullie ons zien staan of erlangs komen en wat kunnen missen, al is het maar een euro, help ons dan mee zo ver dat kan. Ik ben benieuwd hoe sterk de kracht van ons Groningers is om een mede Groninger te helpen.

 

Groet,

 

 Mervin Maätoke

https://www.doneeractie.nl/behandeling-voor-frank/-72326

Kopieer en plak de link in je browser en doneer

4b5c2908-8ff3-4797-8f25-303db8d7d452