Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Bjorn Meijer speelt zich in de kijker van Birmingham City

Hij heeft pas een handvol optredens in het eerste elftal van FC Groningen achter zijn naam, maar met zijn recente optredens bij Oranje Onder-19 heeft Bjorn Meijer (18) zich internationaal al in de kijker gespeeld.

Birmingham City is tijdens de EK-kwalificatieduels met Cyprus Onder-19 en Moldavië Onder-19 zeer onder de indruk geraakt van Meijer. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus laat desgevraagd weten dat Birmingham zich nog niet bij hem heeft gemeld; de komende periode zal uitwijzen of The Blues hun interesse richting de januarimarkt al willen concretiseren.

Meijer is een linkervleugelverdediger en maakte eind vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van FC Groningen. Inmiddels heeft hij vijf optredens in de hoofdmacht achter zijn naam. Voor een basisplaats concurreert hij met de ervaren Bart van Hintum en jonge Zweed Yahya Kalley.

Afgelopen seizoen tekende Meijer een verlengd contract bij FC Groningen, waardoor hij nog tot medio 2023 vastligt. Daarnaast heeft de club een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.

Bron: www.vi.nl