Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Bodø/Glimt krijgt een nee van FC Groningen voor Yahya Kalley

De kampioen van Noorwegen Bodø/Glimt heeft bij FC Groningen een bod gedaan op linksback Yahya Kalley maar FC Groningen wil de speler niet verkopen. Dat schrijft VI. 

FC Groningen wil jonge spelers de kans geven om zich te ontwikkelen in het hoge noorden en Kalley ligt nog tot medio 2024 vast in de Euroborg. De komende jaren kan de linksback dus nog bewijzen waarom hij afgelopen zomer voor vier ton werd overgenomen van Göteborg en mocht dat niet lukken, dan is er volgens de club nog genoeg mogelijkheid om Kalley te verkopen. Er zou immers nog steeds Scandinavische interesse in de 20-jarige back zijn.

Het kansen willen geven aan  jonge en talentvolle spelers uit zich ook in de wens om Björn Meijer een nieuw contract aan te bieden. De achttienjarige linksback, die door Groningen zelf is opgeleid, brak na de winterstop door in het eerste elftal en mag zich verheugen op een verbeterde verbintenis. Reservedoelman Jan Hoekstra heeft die al getekend, aangezien de club denkt en hoopt dat hij op termijn de concurrentiestrijd met Peter Leeuwenburgh aan kan gaan.