Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Boete voor Cyriel Ngonge en Nordin Musampa.

Cyriel Ngonge en Nordin Musampa hebben van FC Groningen een maximale boete gekregen omdat beide heren te laat waren op de training. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus liet weten dat beide spelers te laat waren en hij zei dat ze beide spelers hebben weggestuurd. De selectie is vanmorgen bijeen gekomen om voor de laatste keer voor de winterstop te trainen, samen te lunchen en afscheid te nemen van trainer Frank Wormuth.

Berichten op social media vertellen dat vooral Cyriel Ngonge dronken aangekomen zou zijn en beide heren zouden niet in staat zijn geweest om te trainen en daarom zijn ze weggestuurd. Fledderus zegt daarover ” ik weet niet of ze dronken waren maar ze waren te laat en niet fit genoeg, ik heb in ieder geval geen controle gedaan”.

Voor Cyriel Ngonge is het niet de eerste keer dat er iets met hem is, onlangs werd hij nog terug gezet naar de o21. Fledderus heeft het ook met de speler besproken.

Er werd op sociale media ook gesproken over een eventuele rol van aanvoerder Joey Pelupessy, maar Fledderus wil benadrukken dat daar geen sprake van was. Pelupessy: 'Ik kan alleen voor mezelf spreken. Ik ben volledig aanwezig geweest. Ik vind het vervelend dat deze berichten de wereld worden in geslingerd. We hebben getraind, geluncht en samen alles afgesloten. Ik weet niet waar dit vandaan komt.'