Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Daniel van Kaam zou wel weg willen bij FC Groningen, met video

Daniel van Kaam zou weg weg willen bij FC Groningen want de 21 jarige middenvelder speelt dit seizoen nog maar weinig meer in de basis bij de Noordelingen. Hij wordt uiteraard niet echt gelukkig van invalbeurten.

Van Kaam stond op bezoek bij Vitesse niet in de basis, maar hielp Groningen met een goal wel aan de overwinning. Na afloop benadrukt de jeugdinternational dat hij niet tevreden is met de gang van zaken dit seizoen. "Het hele seizoen is wel vrij teleurstellend voor mij", begint Van Kaam voor de camera van OOG. "Natuurlijk is het moeilijk, je wil altijd spelen."

"Invallen is eigenlijk het kutste dat er is in het voetbal", gaat een eerlijke Van Kaam verder. "Het is mentaal en fysiek namelijk anders om in de basis te starten. Je kan een zo zware warming-up doen als je wil, maar bij de eerste sprint in de wedstrijd heb je het gevoel dat je hartslag meteen op tweehonderd zit. Dat maakt het zwaar."

Vervolgens komt een wintertransfer ter sprake. Van Kaam 'staat daar wel voor open'. "Ik zou het wel willen, het liefst in Nederland op een plek waar ik iedere week speel. Of er al iets speelt? Nee, het is afwachten."

Zie interview van Daniel Theelen van Oog RTV met Daniel van Kaam