Wissels: Max Hamelink, Tika de Jonge, Dirk Jan Baron, Jan Muller

Joel van Kaam, Lassane Faye, Keziah Veendrop, Mitch Apau,

Lucas Bernadou, Azzedine Toufiqui, Teun Bijleveld

Rui Mendes, Jeredy Hilterman, Kian Slor

Wissels: Michael Brouwer, Kyan van Dorp, Willem Hofrogge, Leonel Miguel, Reza Kharchouch, Jasin Assehnoun, Lars Dijk, Ben Scholte, Lorenzo Burnet, Jari Vlak, Luciano Carty, Oscar, Solnørdal, Arnaud Luzayadio

De betere mogelijkheden in de eerste helft waren voor FC Groningen. Tot 2x toe krijgt Patrick Joosten een schietkans maar de eerste wordt gered door Indy Groothuizen en de 2e gaat net naast de paal en een voorzet van Yahya Kelley is gevaarlijk en doelman Groothuizen kan de bal niet klemmen waardoor de bal het veld weer ingaat. In de 40ste minuut krijgt FC Emmen een grote kans via Rui Mendes maar hij stuit van dichtbij op Groningen goalie Jan Hoekstra. Weinig kansen zag men in deze eerste helft en dan is een 0-0 rustand niet verwonderlijk maar ondanks de brilstand toch een leuke pot zegt onze correspondent.

Zoals verwacht in de 2e helft veel wissels. Bij FC Groningen komen Tika de Jonge en Max Hamelink in de ploeg voor Maxim Mariani en Jens Schraven.

Bij FC Emmen komen Arnaud Luzayadio, Leonel Miguel, Lorenzo Burnet, Jari Vlak, Jassis Assehnoun en Bel Scholte voor  Joel van Kaam, ,itch Apau, Lassane Faye, Teun Bijlevend, Rui Mendes en Jeredy Hilterman.

FC Emmen begint beter aan de 2e helft en krijgt via Jari Vlak een goede kans maar ook hij stuit op Jan Hoekstra en Groninger Kian Slor schiet een goede kans over.

In de 58ste minuut een goede kans voor Tika de Jonge van FC Groningen maar hij schiet de bal vanaf een meter of 15,16 over.

Daarna wisselt FC Emmen weer en komen Oscar, Solnørdal en Willem Hofrogge in de ploeg voor Azzedine Toufiqui en Lucas Bernadou. Veel kenasen ziet het publiek niet in Groningen en men moet wachten tot de 80ste minuut voordat men weer een kans zien als Ben Scholte na een goede combinatie met Jassin Assehnoun kan uithalen maar zijn schot gaat net naast. Een minuut of 6 later is het Groningen doelman Jan Hoekstra die prachtig redding brengt op een hard schot van Jassin Asshnoun die uithaalt na een aanval over veel schijven. Dit was tevens de laatste moment in de wedstrijd en zo eindigde zoals het begon. Het is maar een oefenwedstrijd maar als je kijkt naar de spelers die gebruikt zijn zal FC Groningen he3t meest tevreden zijn want FC Emmen heeft aanzienlijk meer spelers gebruikt die basis staan van het eerste.