Fan van F.C. Groningen
Nieuws

FC Groningen - Fortuna op 8-2-24 en FC Groningen - TOP Oss op 11-2-2024

FC Groningen speelt in de kwartfinale van het TOTO KNVB Bekertoernooi thuis tegen Fortuna Sittard. Het bekerduel is door de KNVB vastgesteld op donderdag 8 februari, aftrap 20.00 uur. Door de vaststelling van deze bekerwedstrijd op donderdag wordt het thuisduel van FC Groningen met TOP Oss verplaatst naar zondag 11 februari, aftrap 14.30 uur.

Tickets voor de bekerwedstrijd tegen de ploeg van het trainersduo Danny Buijs en Adrie Poldervaart, met in de selectie onder anderen Ragnar Oratmangoen, Michael Verrips en Kaj Sierhuis, zijn vanaf woensdag 24 januari 16.00 uur te verkrijgen in de FC Groningen Ticketshop. In eerste instantie kunnen seizoenkaarthouders hun eigen plaats claimen tegen een gereduceerd tarief. Dit kan tot dinsdag 30 januari 23.59 uur.

Seizoenkaarthouders kunnen hun eigen plek terugkopen door via het uitklapmenu rechtsboven in de Ticketshop naar ‘Mijn Reserveringen’ te gaan. Daar kan je eigen plek teruggekocht worden. Het terugkopen van een seizoenkaart gaat dus niet via de hoofdpagina van de Ticketshop.

Seizoenkaarthouders kunnen niet met het pasje naar binnen en krijgen na aankoop een ticket in het Ticketshop-account. Vijfjaarkaarthouders kunnen wel met hun pas naar binnen, bekerwedstrijden zijn bij de rechten van een vijfjaarkaart inbegrepen.

 

Vanaf woensdag 31 januari 09.00 uur kunnen FC-supporters zonder seizoenkaart tickets kopen voor het duel met Fortuna Sittard. Het recht van de seizoenkaarthouders op hun eigen plaats vervalt op dat moment. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://tickets.fcgroningen.nl.

De Trots van het Noorden bereikte de kwartfinales van het TOTO KNVB Bekertoernooi door achtereenvolgens Rijnsburgse Boys, Willem II en Excelsior in uitwedstrijden te verslaan. Fortuna won uit bij Sparta Nijkerk, FC Eindhoven en Almere CityDoor de vaststelling van de bekerwedstrijd op donderdag 8 februari wordt de competitiewedstrijd van FC Groningen thuis tegen TOP Oss verplaatst naar zondag 11 februari, aftrap 14,30 uur. Oorspronkelijk stond dit duel op vrijdag gepland. FC Groningen speelt aanstaande vrijdag (26 januari) de eerste thuiswedstrijd van 2024. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen Jong AZ. Tickets voor de eerste thuiswedstrijd van 2024 zijn te bestellen via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Bron: www.fcgroningen.nl