Fan van F.C. Groningen
Nieuws

FC Groningen gaat met Daleho Irandust voor een vierde versterking

FC Groningen stelt alles in het werk om ook een vierde Deadline Day-transfer af te ronden. Het gaat om Daleho Irandust, een 23-jarige aanvallende middenvelder van BK Häcken.

Irandust stond afgelopen winter al in de belangstelling van FC Groningen, maar toen ketste een deal af. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus bleef geïnteresseerd en sloot onlangs een overeenkomst met Irandust voor een overgang tijdens de aankomende winter. Dan loopt het contract van de creatieveling af.

Inmiddels heeft FC Groningen besloten om alles in het werk te stellen om Irandust per direct aan te trekken. Daardoor kan de international van Zweden (vier caps) alvast acclimatiseren. Tegelijkertijd ondervangt de club mogelijke ontwikkelingen rondom Ahmed El Messaoudi. Hij wordt gevolgd door clubs uit landen waar de transfermarkt nog een stuk langer open is, zoals Saoedi-Arabië en Rusland.

FC Groningen heeft een zeer drukke Deadline Day. Het rondde de transfers van Laros Duarte, Sebastian Tounekti en Yahya Kalley eerder vandaag al af.