Fan van F.C. Groningen
Nieuws

FC Groningen heeft Mo el Hankouri een aanbieding gedaan voor contractverlening

FC Groningen heeft zijn aanvoerder Mo el Hankouri een aanbieding gedaan om zijn  aflopende contract te verlengen. De eerste aanbieding die de club heeft gedaan is afgewezen door el Hankouri. Volgens technisch directeur Mark Jan Fledderus hoeft dat nog niet veel te betekenen maar de bal ligt nu wel bij Mo en ik zou graag van hem horen wat hij interessant vind. 

Mo el Hankouri die in januari 2019 van Feyenoord naar FC Groningen kwam en zich goed heeft ontiwkkelt en daardom zelfs de aanvoerdsband draagt dit seizoen. In 2016 stroomde hij vanuit de jeugdopleiding van Feyenoord door naar de eerste selectie en op 27 augustus maakte hij zijn debuut in het eerste van de Rotterdammers in een eredivisieduel thuis tegen stadsgenoot Excelsior De offensief ingestelde middenvelder viel na 81 minuten in voor Steven begrhuis. Feyenoord won met 4–1. Een maand later speelde hij mee in de bekerwedstrijd tegen FC Oss. De rest van dat seizoen zou hij niet meer in actie komen tijdens officiële wedstrijden van de hoofdmacht. 

Feyenoord verhuurde El Hankouri op 29 augustus 2017 voor een seizoen aan Willem II. Een week eerder had hij een verhuur aan FC Dordrecht geweigerd. In zijn tijd bij Willem II kwam El Hankouri tot 25 officiële wedstrijden. Eenmaal terug bij Feyenoord moest El Hankouri opnieuw proberen zich in de kijker te spelen. Hij maakte diverse keren zijn opwachting in de voorbereiding. In de thuiswedstrijd tegen Excelsior, op 19 augustus 2018 viel hij in de 59e minuut in voor Sam Larsson, waardoor hij na bijna twee jaar zijn officiële rentree maakte voor Feyenoord.

Op 26 januari 2019 maakte hij zijn competitiedebuut als invaller in de uitwedstrijd tegen PSV (2-1). Op 10 februari 2019 scoorde hij in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Vitesse zijn eerste doelpunt.

Tot op dit moment heeft Mo el Hankouri 85 officiele wedstrijd gespeeld voor FC Groningen en waariin hij 4x scoorde.