Fan van F.C. Groningen
Nieuws

FC Groningen huurt Michael Verrips weer van Fortuna Sittard

FC Groningen huurt wederom Michael Verrips van Fortuna Sittard meldt RTV Noord zojuist. Hijn staat nog tot de zomer van 2025 onder contract in Sittard en nu huurt FC Groningen hem dus voor het tweede jaar op rij.

Michael Verrips werd tot het eind van het seizoen gehuurd, maar daarnaast had FC Groningen een optie tot koop bedongen. Mocht die gelicht worden, dan zou Verrips de komende vier seizoenen onder contract staan in de Euroborg. FC Groningen heeft echter besloten om die optie niet te lichten; wel wordt hij dus komend seizoen opnieuw gehuurd van de club uit Limburg.

Met Michael Verrips en Jan Hoekstra liggen op dit moment twee keeprs vast voor komend seizoen in de eerste divisie. De nieuwe FC Groningen-trainer Dick Lukkien werkte eerder samen met Verrips, toen die een half jaar bij FC Emmen onder de lat stond. Hij is zeer gecharmeerd van de doelman. Peter Leeuwenburgh en Jan de Boer vertrekken allebei bij FC Groningen. Met Dirk-Jan Baron is FC Groningen nog in gesprek over een nieuw contract.