FC Groningen o18 speelde vanmiddag een thuiswedstrijd tegen Vitesse o18 en winst was eigenlijk geboden voor de boys van Melchior Schoenmakers om een stap omhoog te doen op de ranglijst. Vanmiddag traden ze aan met de volgende elf.

Joop Oosterhof, Robin Kelder, Mart Haven, Jay Kuiper
Djurre Laansma, David van der Werff, Mink Mees
Samuel Dikoš, Nils Eggens, Fofin Turay

Wissels: Jari Kolthof, Mark Hoekstra, Finn van Dijk (k), Rowen Casier, Sven Bouland, Roy Leicester, Marco Speelman

Het werd een boeiende en doelpuntrijke wedstrijd op een regenachtig Corpus den Hoorn waar een paraplu wel nodig was. Na iets meer dan een half uur spelen kwamen de gasten uit Arnhem op voorsprong via Nino Zonneveld maar voor rust herstelden de Groningers zich en scoorden twee keer en gingen met een 2-1 voorsprong de rust in.
Na rust ging FC Groningen door met scoren en zo stond het na 71 minuten spelen 4-1 en dacht iedereen dat de wedstrijd gespeeld was. Niets was minder waar want in drie minuten tijd scoorde Vitesse nog twee keer en stond het na 78 minuten ineens 4-3. Een schitterende goal van Fofin Turay bracht de thuisploeg weer wat lucht en in de slotminuut werd het nog 5-4 maar de winst kwam niet meer in gevaar voor FC Groningen o18. Voor FC Groningen scoorden Samuel Dikoš en Fofin Turay beide twee keer en een speler van Vitesse scoorde in eigen goal.

8. Almere City

Volgende week zaterdag gaat FC Groningen op bezoek bij Almere City o18. De wedstrijd begint dan om 16.00 uur.

Hierbij een serie foto's van de wedstrijd van vanmiddag.