Fan van F.C. Groningen
Nieuws

FC Groningen licht optie in contract Jorg Schreuders en Tika de Jonge. Dirk Jan Baron vertrekt.

RTV Noord meldt zojuist dat FC Groningen de optie dat in het contract van Jorg Schreuders staat heeft gelicht. Het contract met de middenvelder loopt nu door tot medio 2025, alleen heeft hij zijn contract nog niet verlengd.

DSC_0134

Het is een regel dat betaalde voetbalclubs voor 1 april, geen grap, aan spelers van wie hun contract afloopt duidelijkheid moet geven of men wel of niet met die speler door wil. Zo heeft FC Groningen ook de optie in het contract van Tika de Jonge gelicht waarbij de middenvelder ook het volgende seizoen in Euroborg te bewonderen is. Dit in tegenstelling van keeper Dirk Jan Baron. De optie in zijn contract wordt helaas niet door FC Groningen gelicht.
Voor Nick Bakker ligt het allemaal iets anders. In een persbericht meldt FC Groningen over het contract van Nick Bakker . 'Tenzij het een eerste contract is sinds de speler bij de club is binnengekomen, een voorbeeld hiervan is Nick Bakker', legt FC Groningen in een persbericht uit. De club heeft tot 1 juni de tijd om over de aflopende overeenkomst met Bakker een beslissing te nemen.