FC Groningen o18 blijft ook vandaag ongeslagen

FC Groningen o18 speelde vanmiddag op Corpus den Hoorn de thuiswedstrijd tegen Excelsior o18. Beide ploegen hadden tot dan toe vier punten alleen de thuisploeg moest nog een wedstrijd inhalen. FC Groningen was de gehele wedstrijd de betere ploeg en creëerden aardig wat kansen alleen het net werd niet gevonden in de eerste helft. Zo gingen beide ploegen met de brilstand 0-0 rusten.

In de tweede helft ging het anders want in de 58ste minuut was het Jari Klothof die de thuisploeg met een prachtige kopbal, na een schitterende lange bal vanaf het middenveld, de 1-0 binnenknikte, zie de foto’s.

Een minuut of 10 voor het einde van de wedstrijd gooide de thuisploeg de wedstrijd op slot als Jay Kuiper er door is en met ene prachtige lob de 2-0 binnen werkte. Prachtige goals vanmiddag van de mannen van Melchior Schoenmakers. Bij de 2-0 bleef het en zo blijven de boys van Melchior Schoenmakers nog ongeslagen in deze voorjaarscompetitie. .

FC Groningen: Silver Elum, Mees Mink, Roy Leicester, Mart Haven, Jay Kuiper, Djurre Laansma, Jaivy Lourens (Ivan Laarman), Samuel Dikošš, Nils Eggens (Rowan Casier), Mark Hoekstra (Marco Speelman), Jari Kolthof (Sven Bouland)

Excelsior: Ivar Geneugelijk, Kymani Nedd, Jesse Reer (Maxwell Sam-Sin), Len Bleeker (Nitesh Changoer), Tom v.d. Bos, Jelani Seedorf, Stan Klaver, Shairell Wouden (Bekir Odabasi), Cedric Hateboer, Mishawn Molina, Jullien Moerman

Gele kaarten FC Groningen: Jari Kolthof