Fan van F.C. Groningen
Nieuws

FC Groningen o18 door in het bekertoernooi

Vandaag was het bekervoetbal voor de jeugdteams van FC Groningen voorat het volgende weekend de competitie begint. Nadat eerder de o13 zich plaatste voor de volgende ronde was het om 12.30 tijd voor de o18. Tegenstander was het Haagse Quick o18. Binnen 10 minuten stond het al 3-0 voor de Groningers en het kwaliteitsverschil was duidelijk te zien.  De 1-0 is het vermelden waard want Rowan Casier scoorde met een schitterende lob. De boys van Melchior Schoenmaker wonnen moeiteloos met 6-1 al speelde men geen beste wedstrijd. Oelpunten vandaag van Niels Eggens 2x, Rowen Casier, Jari Kolthof, David Schut en Sven Bouland.

De FC speelde met de volgende namen.
Silver Elum; Joop Oosterhof, Mart Haven, Sven Bouland; Mees Mink, Roy Leicester, David van de Werff, Jari Kolthof, Marco Speelman; Rowan Casier, Fofin Turay.

Mark Hoekstra, Ivan Laarman en Niels Eggens kwamen in de tweede helft voor voor Fofin Turay, Jari Kolthof en Rowan Casier.
Hierbij een foto reportage van die wedstrijd.

Ook FC Groningen o21 is een ronde verder want zij wonnen vanmiddag met 8-0 bij Westlandia. Doelpunten van Tika de Jonge 2x, Kian Slor 2x, Thijmen Blokzijl, Steyn Potma, Jan Muller en Joël van Kaam.