FC Groningen o18 speelde eindelijk weer een wedstrijd op Corpus den Hoorn.

FC Groningen o18 speelde vanmiddag op sportpark Corpus den Hoorn eindelijk weer eens een wedstrijd, het betrof een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Er is die in de tijd dat er niet gespeeld werd veel veranderd in de selectie en vanmiddag waren e rook enkele spelers afwezig en kreeg men aanvulling uit de o16. De eerste helft was FC Groningen de veel betere ploeg en ging men rusten met een 3-0 voorsprong. In de 2e helft een heel ander PEC Zwolle en mede door enkele fouten in de Groningse defensie wisten de Zwollenaren 3x te scoren en zo stond er na 90 minuten 3-3 op het scorebord. Voor FC Groningen scoorde Thom van Berden 2x (zie foto) en ook scoorde proefspeler Manaf Rawufu. Een Zweedse aanvaller die een tijdje op proef is bij FC Groningen.

De selectie van FC Groningen o18 bestond uit:

Jasper Meijster

Fofin Turay, Thijmen Blokzijl, Sven Bouland, Jay Kuiper

Jorg Schreuders, Wouter Prins

Mees Mink, David van der Werff, Manaf Rawufu

Thom van Bergen

Op de bank zaten: Domaro Deenen, Nils Eggens, Mark Hoekstra, Roy Leicester, Joop Oosterhof, Stijn Petiet

Afwezig waren: Robin Kelder, Djurre Laansma, Nathan Lesman, Tijn Simmeren

Trainer is Paul Matthijs en hij werd geassisteerd door Arnold Kruiswijk en Jeroen Scholma. Assistent scheidsrechter is nog steeds Henk Mulder.