FC Groningen o18 verliest van koploper FC Utrecht o18

Na de prima 5-0 overwinning op koploper Sparta van de vorige week ontving FC Groningen o18 gistermiddag de nieuwe koploper FC Utrecht o18 op sportpark Corpus den Hoorn. Het was even wennen want het was behoorlijk fris op het sporpark en blijkbaar moesten de boys van Melchior Schoenmakers er ook aan wennen of ze waren nog niet wakker want binnen 30 seconden keek men al tegen een 0-1 achterstand aan. De boys van het trainersduo Arno Arts/Michael Mols waren blijkbaar wakkerder want die hadden al een reisje achter de rug. Na deze vroege goal ging de wedstrijd gelijk op en was FC Groningen niets minder dan hun tegenstanders alleen FC Utrecht was veel effectiever want voor de rust scoorde men nog een keer.

Ook na rust ging de wedstrijd gelijk op maar scoren ging FC Groningen moeilijk af deze wedstrijd en daarin waren d egasten weer beter want men scoorde nog een keer en zo keek FC Groningen tegen een geflateerde 0-3 achterstand aan. Mart Haven deed nog iets terug en zo werd de eindstand 1-3.