Wissels: Jasper Meijster, Nikolas Talo, Agan Mjaki, Jan Muller, Steyn Potma, Jaivy Lourens

Maurilio de Kannoy, Chesron Oostwoud, Dave Funke, Giovarny Sluiter
                    Thom Bijkerk, Gonzalo Sánchez, Jan Quispel
                 Luciano Carthy, Remi van Ekeris, Floris Quadvlieg
Wissels: Owen van der Vlag, Bjorn Klaassens, Thom Hulshof, Amadou van Leeuwen, Joey Roefs,

Over de wedstrijd kunnen we kort maar krachtig zijn want vanaf seconde één was het éénrichtingsverkeer naar het doel van FC Emmen doelman Max Wolfs, met FC Groningen verleden, en in de 6e minuut was het Thom van Bergen die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong schoot. De gasten uit Emmen kwamen er totaal niet aan te pas en het duurde tot de 23ste minuut dat de thuisploeg de voorsprong verdubbelde. In de zestien meter werd een overtreding gemaakt en het was de man die het vorige seizoen door FC Emmen van FC Groningen gehuurde Kian Slor die de strafschop resoluut binnenschoot. Zeven minuten later maakte Tika de Jonge de 3-0 Tussen de 33e en 38ste minuut waren het Kian Slor en twee keer Thom van Bergen die de 6-0 ruststand op het bord brachten, Direct na rust bracht FC Emmen coach Nico Haak die vier wissels toepaste misschien met de hoop dat het beter zou gaan. De vraag bij de FC Groningen supporters was of de ploeg de dubbele cijfers gingen halen en het antwoord daarop was ja. Via Tika de Jonge, Jens Schraven en drie keer Thom van Bergen die zijn totaal op 6 bracht vandaag, liepen de Groningers uit naar een eclatante 11-0. Chesron Oostwoud kreeg nog een gele kaart na een veel te harde tackle op de benen van Jorg Schreuder en met geel kwam hij goed weg. Een dikke pak slaag voor FC Emmen vandaag in Groningen.