Fan van F.C. Groningen
Nieuws

FC Groningen trainer Frank Wormuth verbaasd over uitspraken zaakwaarnemer.

FC Groningen trainer Frank Wormuth was deze week erg verbaasd dat zijn zaakwaarnemer Roderic van Kerkhof best wel pittige uitspraken deed ovder de situatie bij FC Groningen. Wormuth erkent wel dat het nog niet lekker gaat bij de FC.

In de podcast Boost Eleven haalde de zaakwaarnemer hard uit naar de lokale media in Groningen want die zouden allemaal erg depressief zijn of ze hebben geen verstand van voetbal of ze drinken liters azijn volgens hem. Een zeer opmerkelijke uitspraak van hem was dat hij zei ook dat geen enkele noordelijke journalist niet op niveau getraind heeft, welke journalist van welk media heeft op niveau getraind dan vragen wij ons af. Hij zei ook nog dat het in de technische staf van de trots van het noorden niet goed ging.

Tegen RTV Noord zei Wormuth "Het is zijn mening en ik heb daar niet met hem over gesproken. Ik was een beetje verbaasd, maar het heeft niks met mij te doen. Ik houd me aan positieve dingen vast. Deze ploeg is nu het middelpunt van mijn werk."

Wormuth begrijpt wel waar de onvrede vandaan komt. "We hebben veel veranderd en daardoor krijg je te maken met spelers die teleurgesteld zijn, maar ik moet door. Laten we over een half jaar nog eens weer praten. Dan hoop ik dat jullie zeggen dat ik gelijk heb gehad. Ik zie hoe de ploeg zich ontwikkelt, maar ook dat ze nog niet alles op het veld laten zien. Daar werken we aan."

Vrijdagavond speelt FC Groningen tegen RKC Waalwijk. Het is een wedstrijd die we moeten winnen weet Wormuth. "In de situatie waarin we zitten dan moet je deze thuiswedstrijd winnen, want daarna nemen we het op tegen FC Twente en PSV en dat zijn hele zware wedstrijden.