Fan van F.C. Groningen
Nieuws

FC Groningen wil contract Jorg Schreuders open breken

Middenvelder en talent uit de eigen opleiding Jorg Schreuders heeft zich de laatste weken goed in de kijker gespeeld bij FC Groningen en dat resulteerde in een aantal basisplaatsen. Trainer Dick Lukkien is uitermate tevreden over de ontwikkeling van de geboren Stadjer en beloonde hem dus al met enkele basisplaatsen.
10

Jorg Schreuders beschikt bij FC Groningen over een aflopend contract met een eenzijdige optie om dat te verlengen. Algemeen directeur Wouter Gudde gaf onlangs al aan dat men snel met Schreuders om de tafel wil om zijn contract open te breken en gaan verlengen zodat het talent behouden blijft voor FC Groningen. Inmiddels zouden de eerste gesprekken hebben plaatsgevonden tussen FC Groningen en de zaakwaarnemer van Jorg Schreuders.

Tegen RTV Noord zei Schreuders daar zelf over 'Ik was er niet bij dus ik kan nu wel alle ins en outs gaan vertellen. Kijk, tuurlijk hoor ik en krijg ik wel mee wat er is gezegd en dat klonk allemaal heel positief. Er zullen vast nog wel wat meer gesprekken volgen en dan gaan we het zien', houdt het talent zich nog enigszins op de vlakte. Wel geeft hij aan dat een vertrek in de winterstop sowieso geen optie voor hem is.