Fan van F.C. Groningen
Nieuws

FC Groningen zou serieuze belangstelling hebben in spits Gabriel Vidović

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Kicker zou FC Groningen serieuze belangstelling hebben in spits Gabriel Vidović van Bayern Munchen. De 18 jarige Kroatische-Duitser speelt vanaf 2016 in de juegdopleiding van de Duitse recordkampioen en heeft al minuten gemaakt in het eerste. Ook Vitesse zou interesse hebben in de spits. Vandaag zit Vidović, wegens transferperikelen,  ook niet bij de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen het Borussia Mönchengladbach van oud Groninger Ko Itakura.

Ook zijn Borrusia Mönchengladbach,  Hertha Berlin, FC Nürnberg en Swansea City genoemd. Vidovic arriveerde in 2016 bij de jeugdopleiding van Bayern München en brak dit seizoen officieel door bij het eerste elftal. De schaduwspits mocht in het duel met VfL Bochum een kwartier invallen en kon gelijk voor een assist tekenen. 

Het Duitse Bild schrijft dat Mönchengladbach een huurdeal met optie tot koop heeft voorgesteld, maar dat ziet Bayern niet zitten. Het contract van Vidovic loopt tot 2025 door bij der recordmeister en de Duitse grootmacht denkt dat de tiener in de toekomst nog van grote waarde kan zijn. Bayern wil de aanvaller graag meer speeltijd geven bij een andere club, om vervolgens weer terug te keren naar de landskampioen.