Op zaterdag 30 oktober speelde FC Groningen o18 de topper tegen het Amsterdamse AFC o18. Beide ploegen strijden in de top 3 dus een resultaat is erg belangrijk voor de mannen van Paul Matthijs. FC Groningen begon met de volgende elf namen;

Jasper Meijster
Joop Oosterhof, Thijmen Blokzijl, Maxim Mariani, Wouter Prins
       Jorg Schreuders, David van der Werff, Jan Muller
          Brian Jahren, Thom van Bergen, Fofin Turay

FC Groningen kwam in de 43ste minuut op een 0-1 voorsprong door een goal van Thom van Bergen maar 2 minuten later stond het alweer gelijk als Mauro Zijlstra iit een strafschop de gelijkmaker op het bord schoot, 1-1. Jasper Meijster kreeg nog een gele kaart.

In de 2e helft begon FC Groningen prima want het was in de 49ste minuut als David van der Werff de 1-2 scoort. Mees Mink mocht in de 65ste minuut invallen voor David van der Werff. In de 81ste minuut maakte Thom Zantingh de 2-2 en gaf FC Groningen de voorsprong weer weg. Nathan Lesman, Robin Kelder em Nils Eggens mochten direct na de geliojkmaker invallen voor Brian Jahren, Fofin Turay en Joop Oosterhof maar het mocht niet meer baten. De stand bleef 2-2 en zo verloor FC Groningen weer geen wedstrijd.