Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Frank van Mosselveld topkandidaat algemeen directeur FC Groningen

De 40 jarige Frank van Mosselveld is topkandidaat om de nieuwe algemeen directeur van FC Groningen te gaan worden. Op dit moment werkt hij nog in die functie bij RKC Waalwijk.

In 2006 begon hij als speler bij RKC Waalwijk nadat hij overkwam van Willem II. Hij speelde jarenlang in het eerste team van RKC en ging na zijn actieve carrière verder in een commerciële functie bij de Brabanders. Vanaf 2017 is hij algemeen directeur.

Tijdens zijn actieve carrière als speler studeerde hij aan het atheneum en behaalde zijn HBO diploma sportmanagement. Dat deed hij via een opleiding van spelersvakbond VVCS.

Frank van Mosselveld is al in Groningen gesignaleerd want als echte Brabander wilde hij de sfeer van de stad gaan proeven en kijken of hij met zijn gezin, vrouw en drie kinderen, zich thuis zouden kunnen voelen.

De Raad van Commissarissen van FC Groningen had behalve Frank van Mosselveld ook de namen van oud FC trainer Han Berger, oud FC speler Johan de Kock, de burgemeester van Gemert-Bakel en FC fan Michiel van Veen en de bij AZ vertrokken Robert Eenhoorn hoog op hun lijstje staan. Met alle gegadigden werd gesproken en van Mosselveld bleek toch de beste papieren te hebben.