Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Frank Womuth spant arbitragezaak aan tegen FC Groningen

Het leed is nog niet geleden bij FC Groningen want nu spant de ontslagen trainer Frank Wormuth een arbitragezaak aan tegen de club. Beide partijnen kunnen er niet uit komen wat betreft de financiële vergoeding voor zijn ontslag.

Tegen RTV Noord zegt de zaakwaarnemer van de trainer "Er is een juridisch verschil van inzicht over een bepaald onderdeel in het contract en dat willen we laten toetsen, dat is nog onder de rechter. Het is ook geen vervelend iets tussen FC Groningen en Frank, maar een juridisch verschil van inzicht. Dat moet je toetsen en dat kan maar bij één instantie: de arbitragecommissie van de KNVB", gaat hij verder.

Van Kerkhof wil geen details bekendmaken over de exacte bepalingen in het contract. Groningen ziet de arbitragezaak met vertrouwen tegemoet. "Wij zijn onze contractuele afspraken nagekomen", zegt woordvoerder Richard van Elsacker. "Wij hebben Frank het verschuldigde bedrag uitbetaald. Hij leest de gemaakte afspraken anders. Het ligt nu bij juristen. Wij zien de zaak met vertrouwen tegemoet."