Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Het rommelt in de kleedkamer van FC Groningen zegt William Pomp

Volgens William Pomp van het Dagblad van het Noorden rommelt het in de kleedkamer bij FC Groningen. Hij krijgt steeds meer signalen dat spelers onderling mot met elkaar hebben en dan vooral Cyriel Ngonge een “pain in the ass” moet zijn. Hij schijnt nogal een lastige jongen te zijn en daar hebben wij ook al signalen van ontvangen. Ook hoort Pomp verhalen dat Jørgen Strand Larsen bij een kleine ruzie zou zijn betrokken en dat ook Tomas Suslov zich ook wel laat gelden en dat accepteert niet iedereen. Volgens Pomp komt het nu aan de oppervlakte en dat er weinig meer mogelijk is.

Het vermogen tot acceptatie is aan het einde van het seizoen grotendeels verdwenen tussen de spelers onderling en tussen de spelers en de trainers. Als dat zo is dan is het einde zoek en chemie in een team is een belangrijke voorwaarde om goed te presteren. Pomp ziet het daarom somber in.
Danny Buijs, die na dit seizoen vertrekt, kon afgelopen weekeinde geen verklaring vinden voor de nieuwe wanprestatie van Groningen. "Als er wat anders wordt gevraagd, zijn sommige jongens zich daarvan niet doordrongen. Of ze kunnen het gewoon niet. Maar of ik ben een slechte trainer, of een aantal jongens heeft het niveau niet", liet hij onder meer weten.