Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Hoe de voetballegende Luis Suarez, ooit de ster van FC Groningen, nu een gemeenschap in Uruguay inspireert

Hoe gaat het nu met 1 van de beste voetballers die ooit voor FC Groningen heeft gespeeld?
 
De Uruguayaan Luis Suarez, geboren in Salto Uruguay. De Voormalig speler van FC Groningen, is momenteel 36 jaar oud en speelt tegenwoordig in de Serie A van Brazilië voor Gremio de Porto Alegre (Brazilië). Dit jaar heeft de aanvalsleider van Gremio al 24 wedstrijden gespeeld, 9 doelpunten en 7 assists gerealiseerd. Ondanks dat hij het grootste deel van zijn carrière in het buitenland heeft gespeeld, behoudt hij altijd de banden met zijn geboorteland waar hij een groot complex heeft geopend dat de mensen een plek biedt voor recreatie, welzijn en competitiesport. Een ontmoetingsplek voor kinderen en volwassenen, een ruimte die zeer populair is bij kinderen omdat ze er hun verjaardagen kunnen vieren. Het complex beschikt over fitnessruimtes, indoorvelden voor voetbal voor mannen en vrouwen en vrouwelijk hockey.
 
We hebben helaas geen toestemming gekregen om foto's binnen het complex te nemen omdat het een geregistreerd merk is, maar we delen enkele foto's van de buitenkant van het complex en geven u de link van de pagina en sociale netwerken zodat u zelf een kijkje kan nemen.
We begrepen van de baliemedewerkster dat Luis Suarez nog steeds een heel speciaal plekje in zijn hart heeft voor FC Groningen.
 
Misschien dat hij zijn oud club nog een laatste dienst kan bewijzen door ons te helpen aan de nodige doelpunten voor promotie naar de eredivisie.
 

IMG-20231031-WA0006

IMG-20231031-WA0005

I