Jari Kolthof scoort voor Nederlands elftal voor future spelers o17 jaar, VIDEO

IMG-20230221-WA0008

Twee spelers van FC Groningen o18 zijn geselecteerd voor het Nederlands elftal voor Future spelers onder 17 jaar en dat zijn Jari Kolthof en Roy Leicester. Roy Leicester is al vaker geselecteerd voor nationale jeugdteams. Beide spelers hebben zich maandag gemeld en hebben toen een training ondergaan en dinsdag hebben ze een wedstrijd gespeeld tegen Luxemburg.

De wedstrijd tegen Luxemburg eindigde in 2-2 en Roy Leicester heeft 90 minuten gespeeld en was één van de beste spelers van Nederland volgens onze correspondent. Jari Kolthof viel in de 75ste minuut in en scoorde negen minuten later de 1-1 gelijkmaker, zie filmpje. Nederland kwam na de goal van Jari Kolthof op 2-1 voor en vlak voor tijd krijgt Luxemburg een strafschop cadeau en scoorde daaruit de 2-2. Dat was tevens de eindstand en volgens onze man in Luxemburg hebben beide Groningers spelers zich goed laten zien. Nu maar hopen dat het een vervolg krijgt voor beide heren.