Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Jetro Willems op proef bij FC Groningen

FC Groningen meldt het volgende op hun website.

Jetro Willems traint vanaf vandaag – dinsdag 14 februari – mee met de eerste selectie van FC Groningen. De 28-jarige linksback heeft gisteren (maandag – red.) een aantal fysieke testen afgelegd en de komende dagen worden door de Trots van het Noorden benut om de 22-voudig international op het trainingsveld aan het werk te zien. Daarna wordt besloten of Willems de komende maanden in Groningen blijft.

Jetro Willems zit sinds september vorig kalenderjaar zonder club. De linksbenige verdediger stond voor het laatst onder contract bij SpVgg Greuther Fürth, uitkomend in de 2. Bundesliga. Willems startte zijn carrière in Rotterdam bij Sparta en zijn voetballoopbaan leidde hem daarna langs PSV, Eintracht Frankfurt en Newcastle United. Zijn laatste club was als gezegd Greuther Fürth.

Willems speelde meer dan driehonderd wedstrijden op het hoogste niveau, waaronder dus in de Duitse 1. Bundesliga en de Engelse Premier League. Naast ervaring in de Champions League en Europa League heeft Willems tevens 22 A-interlands voor Oranje op zijn naam staan.