Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Kenneth Perez is geen fan van Mike te Wierik

Kenneth Perez, de man die geen goed woord over heeft over FC Groningen heeft zich weer eens kritisch uitgelaten naar een speler van de FC. Nu is Mike te Wierik aan de beurt. 

De Deen vindt dat hij geforceerd op zoek is naar compensatie voor zijn gebrek aan voetballend vermogen. Perez licht een aantal momenten uit de wedstrijd tussen Groningen en sc Heerenveen uit. Te Wierik had zijn dag niet en kreeg twee keer geel tegen Heerenveen. "Te Wierik? Dat is best een irritante speler om naar te kijken", oordeelt Perez bij Dit was het Weekend op ESPN. "Het is niet erg als je niet kunt voetballen - en dat kan hij niet. Hij staat rechtsback, maar ik vind het meer een centrale verdediger. Hij geeft vaak hersenloze ballen. Perez was voor de duidleijk heid vergeten dat Mike geen rechtsback speelde maar rechts centraal. 

Als je dat dan wilt compenseren met hard werken en inzet, mag je ook best je hersens gebruiken", zegt Perez. "Hij ging tegen SC Heerenveen helemaal door het lint en wilde alles en iedereen aanvliegen. Hij wil iets compenseren.. Kom op, doe even normaal. Dit slaat nergens op."

Kenneth Perez de man die enkele jaren geleden als jeugdtrainer eens een grote tik op de neus kreeg van een jeugdteam van FC Groningen en dat de scheidsrechter toen de schuld kreeg van zijn nederlaag en dat het FC Groningen team veel te hard speelde. Perez verspeelde in Groningen toen de kans om met zijn team kampioen te worden en blijkbaar doet hem dat nog steeds pijn want je hebt die man nog nooit positief over FC Groningen horen praten.

Nu kun je je afvragen wat voor nut heeft dit van Perez om dit te vertellen want hij kan mensen aardig schade aandoen en dat is nergens voor nodig. Die man moet zich schamen.

Mike te Wierik zal lachen als hij het verhaal van Perez leest.