Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Kevin van Veen en vier andere spelers mogen vertrekken bij FC Groningen

Voetbal International meldt dat zowel Kevin van Veen als Ragnar Oratmangoen geen nieuwe kans krijgt bij FC Groningen. Het duo dat verhuurd waren aan respectievelijk Kilmarnock en Fortuna Sittard mogen uitkijken naar een nieuwe club want ze komen niet voor in de plannen voor het nieuwe seizoen.
DSC_0088

Kevin van Veen werd het vorige seizoen aangetrokken als de grote aankoop van de club maar maakte de hooggespannen verwachtingen niet waar. Pas nadat hij uit het elftal verdween ging het draaien bij FC Groningen en steeg men van plaats veertien naar twee wat dus promotie betekende.

Ragnar Oratmangoen vertrok na de degradatie van de Trots van het Noorden naar Fortuna Sittard, de club van oud FC Groningen trainers Danny Buijs en Adrie Poldervaart, en speelde daar 27 wedstrijden in de eredivisie. Nu mag hij dus uitkijken naar een andere club.
DSC_0128

Ook de Duitsers Florian Krüger, die verhuurd was aan Eintracht Braunschweig, mag uitkijken naar een nieuwe club want ook in hem ziet FC Groningen geen toekomst.
DSC_0041

Ook Nordin Musampa en Liam van Gelderen staat op de nominatie om te vertrekken bij FC Groningen. De twee verdedigers behoren sinds januari al tot de beloftenploeg en een nieuwe kans bij het eerste elftal zit er niet in. "Zij komen sowieso niet meer in aanmerking voor het eerste elftal en moeten weg", vertelt Art Langeler, manager Voetbal & Opleiding bij FC Groningen.
 

DSC_0160   DSC_0163