Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Kevin van Veen is heel zelfkritisch

Kevin van Veen kent een stroeve start van het seizoen en is erg zelfkritisch want hij scoorde dit seizoen nog geen enkele doelpunt terwijl hij er dertig wou maken. Alleen in de voorbereiding scoorde de spits drie keer. Tegen Willem II kon hij het netje ook niet vinden terwijl hij er wel de kans voor kreeg. Voor de microfoon van ESPN zei hij "Ik ben een beetje teleurgesteld in mezelf. Ik denk dat ik nu een schim ben van de spits die ik vorig seizoen was. Ik ben enorm aan het wennen aan het Nederlandse voetbal, er moet nu een moment komen dat ik het ga laten zien".
Spijt van zijn uitspraak dat hij dertig goals zou ga maken heeft hij niet  Nee, totaal niet. Ik kreeg ooit de vraag hoeveel goals ik zou maken bij Groningen. Vorig jaar heb ik er 29 gemaakt en ik wil altijd beter, dus die meneer vroeg of ik er dertig zou maken. Ik zei toen tegen hem dat ik er dertig zou gaan maken.

DSC_3990

Tegenover RTV Noord ging de spits nog dieper in op zijn gezegde "Ik krijg hier en daar wel wat berichten. Ik kwam hier wel binnen met mijn grote mond, natuurlijk", zegt de aanvaller. "Maar als het slecht gaat staat sta ik ook gewoon vooraan de rij om te zeggen dat het godverdomme niet goed gaat. Als die eerste erin gaat, hoop ik dat het een soort ketchupfles is en de rest vanzelf komt."