Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Kevin Van Veen overweegt sensationele terugkeer naar Schotse Premiership

 

Kevin Van Veen heeft getoond dat hij openstaat voor een sensationele comeback in het op de proef stellen van Schotse verdedigingen.

De voormalige held van Motherwell onthulde dat de Rangers al geïnteresseerd waren voordat hij voor £500.000 tijdens de zomer naar Groningen verhuisde.
Kevin van Veen heeft mogelijk plannen om Groningen te verlaten.
Van Veen staat op het punt om vader te worden en wilt zijn pasgeboren kind niet in Schotland achterlaten.

Hij heeft vorig seizoen 29 doelpunten voor Well gescoord, maar is nu aan de zijlijn gezet door Groningen en de topsporter uit Nederland is klaar om een leenoverdracht naar het Schotland te doen - en zorgt ervoor dat de Premiership-clubs alert zijn.

Van Veen, 32, verklaarde, "De thuiskomst was niet zoals ik had gehoopt. Mijn vriendin verwacht in de nabije toekomst ons eerste kind en het wordt steeds moeilijker voor mij.

"Toen ik naar Groningen ging, wist ik dat het een uitdaging zou zijn vanwege onze thuissituatie, maar het is veel moeilijker geweest dan ik had verwacht. Ik was vorige week in Schotland en ging toen weer terug naar Nederland.

"Daarna realiseerde ik me dat de volgende keer dat ik de reis zou maken, ik mogelijk onze baby moest meenemen, daarna hem of haar moest teruggeven en achterlaten.

"Dit raakte me diep. Familie is ontzettend belangrijk voor mij en ik denk dat het moeilijk zal zijn om dat te doen.

"Natuurlijk zal ik naar Motherwell luisteren omdat ik daar goede tijden heb gehad.

"Maar vorig seizoen vertelde mijn agent me dat Rangers interesse hadden, hoewel ik vanwege mijn leeftijd misschien niet in hun profiel pas.

"Ik heb prachtige tijden gekend in Schotland en zou nooit uitsluiten dat er meer komen."
Van Veen heeft vijf doelpunten gescoord in tien wedstrijden voor Groningen.

Echter heeft een conflict met coach Dick Lukkien ervoor gezorgd dat hij de aan de zijlijn is gezet voor de laatste drie wedstrijden van het team.

Kevin van Veen voegde eraan toe, "Ik deed het redelijk goed, niet beter, maar de coach en ik hadden een meningsverschil en ik heb de grens overgeschreden met de taal die ik tegen hem gebruikte.

"Sindsdien zit ik op de bank, en dat heeft enige interesse gewekt.

"Mijn agent heeft telefoontjes gekregen over een mogelijke lening in januari van zes of zeven clubs. Dit zou het verstandige alternatief zijn als de omstandigheden hetzelfde blijven."

 

Bron: Scottish Sun