Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Kevin van Veen zegt nooit ruzie te hebben gehad met Dick Lukkien

 

Tegenover RTV Noord verslaggever Stefan Bleeker ontkent Kevin van Veen dat hij woorden heeft gehad met trainer Dick Lukkien. Een boulevardblad The Scottish Sun, zie eerdere artikel, heeft opgetekend na een interview dat de spits een grens zou hebben overschreden in een gesprek met de FC Groningen trainer.

Kevin van Veen vertelde zelf tegen RTV Noord “Ik en de trainer hebben nog nooit ruzie gehad of met disrespect naar elkaar gecommuniceerd. Ik speel op dit moment niet, omdat ik niet voldoe aan wat er verdedigend van mij wordt gevraagd. Dat is de reden. Dit (The Sun, red.) is een krant die blijkbaar clickbaits en een situatie om mij heen wil creëren.

Dick Lukkien zei onlangs na de wedstriijd tegen Roda JC “ Als je er zoveel energie insteekt als spits waardoor je ook heel veel balveroveringen hebt op hun helft, dan helpt dat de ploeg enorm. En ik vind dat Kevin dat minder doet dan deze twee. Vandaar de keuze die wij maken.

Algemeen directeur Wouter Gudde bevestigde tegen RTV Noord dat de club onlangs een gesprek heeft gevoerd met Kevin van Veen en Gudde zei daarover “In dat gesprek is aangegeven waarom hij niet speelt en wat hij moet verbeteren als hij weer wil gaan spelen. Hij wil voetballen, maar dat willen er meer. Bij ons zijn die woorden niet bekend en bij Dick ook niet denk ik. Bij ons is ook niet bekend dat Kevin in de winter weg wil. We houden natuurlijk rekening met de privésituatie van Kevin en dat kan de komende tijd ook wel wat gevolgen voor zijn beschikbaarheid hebben.' Vandaag gaat Dick Lukkien met Kevin van Veen in gesprek over de situatie, geeft Gudde aan.