Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Laros Duarte speelt een sterk seizoen in Groningen, special.

Sinds het begin van het seizoen speelt Laros Duarte voor FC Groningen en tot op dit moent ontwikkeld hij zich prima bij de trots van het noorden en speelt tot dusverre een ijzersterl seizoen. Hij geniet volop in het noorden van het land.

Sinds dit seizoen komt de rechtspoot uit voor FC Groningen. "Ik denk dat vertrouwen hier bij mij wel echt een groot stuk is", zegt Duarte in de documentaire Laros Duarte: geboren voetballer. "Eigenlijk vanaf seconde één dat ik hierbinnen ben, heb ik het vertrouwen gevoeld. Iedereen steunt en helpt mij. Het totale plaatje hier is zo ingericht dat ik op alle vlakken kan groeien."

Voor hem was dat de belangrijkste reden om Sparta na twee seizoen te verlaten. "Dat heeft mij gemotiveerd om hier naartoe te komen. Daardoor kan ik met een veel lekkerder gevoel mijn ding doen op het veld", vervolgt Duarte.

Zijn sterke prestaties in het hoge noorden blijven niet onopgemerkt. Een overstap naar een topcompetitie lonkt: naar verluidt zijn VfB Stuttgart en Stade Rennes geïnteresseerd. Duarte geniet vooral van het voetbal en is niet bezig met een transfer. "Hoe ouder je wordt, hoe serieuzer het wordt. Het gaat dan minder om plezier, maar meer om de punten. Ik ben altijd een jongen geweest die op het pleintje heeft gevoetbald, dus plezier staat altijd bovenaan bij mij."