Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Ludovit Reis in belangstelling Bundesliga clubs

Het Duitse medium 90min.de meldt dat oud FC Groningen speler Ludovit Reis, en tegenwoordig uitkomend voor HSV dat speelt in de Tweede Bundesliga, in de belangstelling zou staan van enkele clubs uit de Bundesliga. Vooral SC Freiburg, waar Ritsu Doan speelt, en Union Berlin worden genoemd als clubs die Reis graag willen halen. Een transfer naar de Bundesliga in de zomer zou voor Reis alleen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking moeten komen.

De nog maar 22 jarige Ludovit Reis is dit seizoen één van de sterkhouders bij de Hamburgers en hij speelde vanaf het begin van dit seizoen alle wedstrijden. HSV staat inmiddels op de tweede plaats in de tweede Bundesliga.

Begin november gaven de HSV-managers hem een ​​nieuw, langlopend contract tot 2026. Zoals de Hamburger Morgenpost meldt, zouden meer dan een half dozijn Bundesliga clubs geïnteresseerd zijn in de middenvelder.

Ludovit Reis stapte afgelopen zomer pas over naar HSV. De Nederlander, met Slowaakse roots, kwam transfervrij over van Barcelona B. De reserve van Barça haalde hem in de zomer van 2019 voor 3,25 miljoen euro over van FC Groningen en verhuurde hem ondertussen aan VfL Osnabrück. Transfermarkt schat zijn waarde nu op vijf miljoen en het is bij ons niet bekend of FC Groningen nog een percentage krijgt van een eventuele transfer.