Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Michael Verrips verlaat FC Groningen per direct

FC Groningen neemt per direct afscheid van doelman Michael Verrips. De 27 jarige doelman was door FC Groningen gehuurd van Fortuna Sittard maar omdat de Limburgers hun doelman Ivor Pandur verkochten aan het Engelse Hull City haalt de club nu dus Verrips terug.
 

_DSC9310

Het vorige seizoen huurde FC Groningen Michael Verrips ook al en mede op voorspraak vantrainer Dick Lukkien huurde men de doelman opnieuw. Hij begon het seizoen als eerste keeper maar dat werd geen groot succes en gaandeweg het seizoen moest hij zijn plaats afstaan aan Hidde Jurjus.

Algemeen directeur Wouter Gudde weet nog niet of FC Groningen nu een andere keeper gaat halen want met Jasper Meijster en Dirk-Jan Baron heeft men twee goede keepers achter de hand. Tegen RTV Noord zei Gudde . 'Die keuze gaan we maken als we iets meer zicht hebben op de rest van de window'.
Paulos Abraham, Daleho Irandust, Nordin Musampa en Liam van Gelderen trainen niet meer met de eerste selectie want ze hebben te horen gekregen dat men FC Groningen mag verlaten. Ze trainen nu met de o21 mee. Gudde zei o.a. . 'Ik heb het idee dat de markt in Zweden wat op gang begint te komen, dus ik hoop dat we snel zaken kunnen doen, maar het blijft nog even afwachten.'
 

DSC_8332