Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Mo el Hankouri tekent bij 1 FC Magdenburg

Mo el Hankouri heeft zijn gewilde buitenlandse avontuur te pakken want hij tekende vandaag een contract bij het gepromoveerde 1. FC Magdenburg. De Duitse club werd het afgelopen seizoen kampioen in de 3e Bundesliga en gaat dus in de 2e Bundesliga spelen. Hoe lang Mo el Hankouri getekend heeft is niet bekend.
 

Screenshot_20220607-183434_Instagram

De 24-jarige buitenspeler, die op meerdere posities stond, speelde sinds 2019 voor De Trots van het Noorden, alvorens de jeugdopleiding van Feyenoord te hebben doorlopen. Het afgelopen seizoen kam hij tot 1 doelpunt en 5x een assist.

Otmar Schork, sportief directeur bij Magdeburg, is blij met de komst van El Hankouri. "Ondanks zijn leeftijd is Mo een ervaren speler, die zich bewezen heeft in de Nederlandse Eredivisie. Zijn kwaliteiten gaan ons helpen in de 2. Bundesliga", zegt hij. Trainer Christian Titz laat zich eveneens positief uit over de transfer. "Met Mo hebben we op de rechterflank een zeer flexibele speler aangetrokken. Hij heeft een goede dribbel en is op meerdere posities inzetbaar."

FC Groningen en fanvanfcgroningen.nl bedanken Mo El Hankouri voor de afgelopen jaren en wenst hem veel succes in Duitsland. 
 

Screenshot_20220607-183411_Instagram