Fan van F.C. Groningen
Nieuws

OEFENCAMPAGNE WINTERSTOP START AANSTAANDE VRIJDAG MET EERSTE TRAINING

De selectie van FC Groningen gaat zich vanaf vrijdag 2 december voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De club gaat van woensdag 14 december tot en met woensdag 21 december op trainingskamp nabij het Spaanse Murcia. 

FC Groningen start de voorbereidingsperiode op de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022/2023 op vrijdag 2 december om 10.00 uur met de eerste training op Sportpark Corpus den Hoorn. Een dag eerder komt de selectie samen op het TopsportZorgCentrum voor verschillende fysieke testen.
 
Oefenwedstrijden
De club is voornemens meerdere oefenwedstrijden te spelen voor aanvang van de tweede seizoenshelft die voor de Trots van het Noorden start op zondag 8 januari met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Verschillende oefenwedstrijden zijn nog niet vastgesteld.
 
Wel is zeker dat de Trots van het Noorden op vrijdag 23 december afreist naar Utrecht. FC Utrecht is op Sportcomplex Zoudenbalch de tegenstander, aftrap 13.00 uur. Er zal in Utrecht twee keer 60 minuten worden gespeeld. FC Utrecht is organisator van dit duel en hoewel bij deze wedstrijd vanuit Utrecht geregistreerde kaartverkoop zal plaatsvinden, blijft het gastenvak helaas gesloten en is het voor FC-supporters niet mogelijk dit oefenduel te bezoeken.
 
Trainingskamp Spanje
De Trots van het Noorden gaat van woensdag 14 december tot woensdag 21 december op trainingskamp nabij het Spaanse Murcia. In Spanje zal de club twee oefenwedstrijden spelen. Deze duels zijn net als de verschillende oefenwedstrijden in Nederland nog niet definitief vastgesteld. FC Groningen zal een afvaardiging van het contentteam meesturen op trainingskamp voor een kijkje achter de schermen en de verslaglegging van de oefenwedstrijden. Ook van de oefenduels in Nederland zal de club via haar communicatiekanalen verslag doen.