Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Onderhandelingen nog steeds gaande over Jørgen Strand Larsen.

Het Italiaanse Bologna is volgens Stadio- LL Bologna nog steeds in de markt voor Jørgen Strand Larsen. Hij moet bij de club de opvolger worden van Marko Arnautovic. De onderhandelingen met FC Groningen gaat met kleine stapjes de goede kant op en men verwacht dat Strand Larsen binnenkort verhuist van Groningen naar Bologna.

Bologna bied 6,5 miljoen euro plus 2 miljoen aan bonussen maar FC Groningen verlangt 8 miljoen plus 2 miljoen aan bonussen, Er zit dus nog een gat van 1,5 miljoen euro tussen vraag en aanbod.

Bologna heeft geen haast schrijft men en wil best lang onderhandelen met FC Groningen. Men schrijft dat Giovanni Sartori, technisch directeur, en Marco di Vaio, hoofdscout, van Bologna Jørgen Strand Larsen moeten overtuigen dat hij toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière en dat hij zo snel mogelijk moet aansluiten bij de selectie van trainer Siniša Mihajlović. Strand Larsen voelt zich in Nederland belangrijk en bijzonder doordat hij in de dubbele cijfers kwam qua doelpunten het afgelopen seizoen.  

De spits die in de jeugd van AC Milan speelde weet dat hij rustig kan kiezen en hij is er bewust van dat het belangrijk voor hem kan zijn om een stap vooruit te maken in zijn carrière.

Strand Larsen zei hier zelf over “Het is moeilijk te zeggen wat het juiste moment is m te vertrekken of niet. Ik kan blijven en misschien 25 goals maken of ik kan vertrekken en bij een andere club 20 goals maken. Je weet nooit wat de toekomst gaat brengen dus ik kan pas echt een keuze maken als er echt een goed bod komt.