Opnieuw puntverlies FC Groningen

Op vrijdag verloor FC Groningen in Breda hun wedstrijd in de Eerste Divisie tegen NAC Breda met een score van 3-2. Het openingsdoelpunt voor het thuisteam kwam van Tom Boere, geassisteerd door Dominik Janosek, slechts vier minuten in de wedstrijd. In de 28 e minuut van de wedstrijd, maakte Kevin van Veen gelijk. NAC nam via Martin Koscelník opnieuw de leiding in de 44e minuut. Een assist van Marco Rente hielp Kevin van Veen gelijk te maken voor Groningen in de 75e minuut. Het beslissende doelpunt dat de overwinning voor NAC Breda veiligstelde, kwam van Boy Kemper, met een assist van Clint Leemans, aan het einde van de wedstrijd. In de laatste vijf wedstrijden heeft NAC Breda één overwinning, één gelijkspel en drie verliezen, terwijl Groningen twee overwinningen en drie verliezen heeft. Deze overwinning is de tweede overwinning met één doelpuntmarge voor NAC Breda dit seizoen. Het team speelt op zondag 15 oktober om 16.45 uur uit tegen Cambuur in het Cambuur Stadion.