Oud FC Groningen spelers Ko Itakura en Ritsu Doan winnen weer op Olympische Spelen

Na de 1-0 overwinning op Zuid Afrika wonnen oud FC Groningen spelers Ko Itakura en Ritsu Doan gisteren ook hun 2e wedstrijd op de Olypische Spelen. Deze keer werd Mexico met 2-1 aan de kant geschoven. Bij Mexico zat oud FC Groningen huurling Ariel Antuna op de bank en viel in de 67ste minuut in maar de beide Jappense oud Groningers stonden deze wedstrijd in de basis. Ko Itakura speelde de gehele wedstrijd en Ritsu Doan werd in de 80ste minuut gewissled. Ritsu Doan was ontzettend belangrijk in deze wedstrijd want in de 6e minuut gaf hij een voorzet waaruit Take de 1-0 kon binnenwerken en in de 12e minuut benutte hij zelf een penalty zodat Japan snel op een 2-0 voorsprong kwam. In de 85ste miunuut kwamen de Mexicanen nog terug tot 2-1 maar daar bleef het bij en zo wonnen de Jappeners ook hun 2e wedstrijd.