Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Oud FC Groningen verdediger Amir Absalem heeft een nieuwe club.

Oud FC Groningen verdediger Amir Absalem heeft een nieuwe club. De laatste twee jaar speelde hij voor Roda JC maar was nu clubloos maar hij gaat nu spelen voor het in problemen verkeerde ADO Den Haag. Daar krijgt hij te maken met trainer Dirk Kuijt die bij de Haagse club nog niet lekker draait.

ADO Den Haag beleefde een bijzonder slechte seizoensstart en moest onder meer negen tegentreffers verwerken in de eerste drie wedstrijden. Het is mogelijk dat Absalem aankomende zondag al in actie komt, wanneer ADO het opneemt tegen Jong Ajax. Absalem doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord, maar wist nooit door te breken. De verdediger vertrok vervolgens naar FC Groningen, waar het eveneens niet lukte. In de KKD  kon Absalem wel op speeltijd rekenen en was hij actief voor onder meer Almere City en Roda JC. 

De komst van Absalem houdt in dat Kuyt meer opties zal hebben en met zijn verdediging kan gaan schuiven. Boy Kemper, momenteel de linksback bij ADO, is namelijk ook inzetbaar als linkercentrale verdediger. 

Wij wensen Amir Absalem veel succs.