Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Oud FC Groningen wint van RTV Noord sterrenteam

Gisteravond vond er op het sportpark van de vv Omlandia in ten Boer een leuke happening plaats want een team van oud FC Groningen nam het op tegen het RTV Noord sterrenteam.

Bij het team van RTV Noord onder andere ook Tieme Klompe, Kurt Elshot en Paul Matthijs maar verder o.a. Stefan Bleeker, Merijn Slagter, Karel Jan Buurke en Niiwinio Geertsema. Coach van het team was Henk Elderman.

Bij FC Groningen deden mee Roy Beukenkamp, Stefan van der Lei, Leonard Nienhuis, Danny Buijs, Sergio van Dijk, Rene van der Duin, Mathias Jones, Hendrikus Huisman, Antoine van der Linden, Edwin Bakker, Sander van Gessel, Marcel Pannekoek, Stefano Seedorf, Lucien Sahetapy, Gybril Sankoh, Ronald Steenge, Serdar Ozturk, Yoell van Nieff, Kiran Bechan, Yuri Cornelisse, Valery Sedoc. De coach van dit team is Joop Gall.

De hoofdrollen in de wedstrijd waren toch voor de doelmannen van RTV Noord Stefan Bleeker en Merijn Slagter. Onervaren in de goal staan is toch iets om respect voor de hebben en de heren deden het niet slecht. Bij alle goals die ze tegen kregen waren ze kansloos maar toch pakten ze een paar prima ballen.

De wedstrijd was best eenzijdig want de eindstand was 9-0 voor oud FC Groningen. De uitslag is in zo’n wedstrijd van minder belang want het gaat om plezier maken en er iets leuks van maken voor het talrijke publiek.
Er iets leuks van maken deden de mannen op het veld en vooral waren er prachtige goals te zien. Hieronder een overzicht van de doelpuntmakers.

1-0   Marcel Pannekoek
2-0   Stefano Seedorf
3-0   Stefano Seedorf
4-0   Dannu Buijs
5-0   Yoell van Nieff
6-0   Yuri Cornelisse
7-0   Stefano Seedorf
8-0   Kiran Bechan
9-0   Kiran Bechan

Na de wedstrijd werden er ook nog een aantal strafschoppen genomen door beide teams. Al met al een vermakelijke avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Op vrijdag 28 juni speelt het team van Oud FC Groningen in Winschoten tegen een team van WVV 1896. Bij FC Groningen zal o.a. Erik Nevland meedoen. De wedstrijd zal om 19.30 beginnen en de entree is gratis.


Foto's bij Oud FC Groningen wint van RTV Noord sterrenteam