Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Restaurant Topsportzorgcentrum gaat dicht

TsZC vierkant.69272d11e5cb4b70b8384ca1eea88661

Het restaurant 2 Corpus, gevestigd in het TopsportZorgCentrum op Sportpark Corpus den Hoorn, sluit per 1 juni 2022 de deuren. FC Groningen heeft met eigenaar Tweetal Belevingscatering overeenstemming bereikt om de pacht voor het nog twee jaar doorlopende huurcontract op zich te nemen. Dit was noodzakelijk omdat het exploiteren van het restaurant op deze locatie niet rendabel bleek.
 

images _4_

FC Groningen gaat de ruimte multifunctioneel inrichten en onder meer als spelershome en als ontvangstruimte gebruiken op wedstrijddagen van de Opleiding. De restaurantfunctie komt hierdoor per 1 juni 2022 te vervallen.

 

images _2_

FC Groningen neemt kok Niels Douma over van Tweetal Belevingscatering. Hij gaat de maaltijden verzorgen voor spelers en staf van de eerste selectie en FC Groningen onder-21. Vanaf 1 augustus 2022 zal het voormalige restaurant op werkdagen na 16.00 uur dienst gaan doen als ontvangstruimte rond trainingen voor spelers en ouders/verzorgers uit de Opleiding, net als op wedstrijddagen van de jeugdteams.

images _3_

Ontzettend jammer is dit want nu gaan wij als supporters de gezellige vrijdagmorgen bakkies koffie geserveerd door Jorn Minke vreselijk missen en niet alleen de koffie maar ook de heerlijke soepen, tostis's en uitsmijters.Wij willen in ieder geval Jorn Minke ontzettend bedanken voor de altijd hartelijke ontvangst en hem veel succes wensen met wat hij gaat doen.
 

download _2_