Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Ricardo Pepi wordt nu genoemd als nieuwe spits van FC Groningen. UPDATE!!!

Nu wordt bij FC Groningen weer de naam van Ricardo Pepi genoemd als opvolger van Jørgen Strand Larsen en we vermoeden dat dit niet de laatste naam zal zijn die gaat vallen. De club is in ieder geval druk bezig om een opvolger voor de Noor te contracteren. Ricardo Pepi speelt nu bij FC Augsburg.

Pepi maakte afgelopen winter voor omstreeks twintig miljoen euro de overstap van FC Dallas naar FC Augsburg. In een eerder stadium zat ook Ajax achter de international van Amerika aan, maar echt serieus werd dat nooit. Groningen zet momenteel hoog in om Pepi naar de trots van het noorden te halen. Rond is het zeker nog niet en er moeten nog wat obstakels worden overwonnen, maar binnen en rondom Groningen heerst vertrouwen dat het goedkomt. Het gaat dan om een huurdeal voor één seizoen.

Met hoge verwachtingen kwam Pepi afgelopen winter binnen bij Augsburg, maar sportief viel het bijzonder tegen. De aanvaller wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt in Duitse dienst. Pepi zou onder meer last hebben van heimwee. Zijn contract daar loopt nog tot de zomer van 2026.

UPDATE

Transferexpert Fabrizio Romano meldt zojuist dat de oveernkomst zojuist getekend is en dat de medische keuring later vandaag volgt. Er is geen koopoptie in de overeenkomst opgenomen.