Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Sam Schreck, Kian Slor en Joel van Kaam niet mee op trainingskamp in Duitsland.

Maandag vertrekt de selectie van FC Groningen naar Duitsland voor een trainingskamp en drie spelers van de selectie hebben te horen gekregen dat ze niet mee gaan omdat er weinig perspectief voor hen is bij de club. Dat schrijft VI.

Het gaat om Sam Schreck, afgelopen seizoen verhuurd aan Erzgebirge Aue en veel gespeeld daar, en de eigen opgeleide spelers Joel van Kaam en Kian Slor, beide het afgelopen seizoen verhuurd aan FC Emmen maar weinig gespeeld. Joel van Kaam heeft nog een contract tot 2024 en Kian Slor nog toch 2025 en Sam Schreck heeft nog een jaar contract. Schreck kwam in 2019 over van Bayer Leverkusen maar heeft het nooit kunnen maken in Groningen, ondanks dat hij als een groot talent binnenkwam.

Wessel Dammers, Patrick Joosten en Ramon-Pascal Lundqvist gaan wel mee naar Duitsland. Lundqvist die sterk is terug gekomen van zijn verhuur aan Panathinaikos en lijkt onder Frank Wormuth een echte kans krijgen.

Tot en met zaterdag verblijft de selectie in Duitsland en zaterdag a.s. speelt men een oefenwedstrijd tegen Hannover’96.