Fan van F.C. Groningen
Nieuws

Stichting Ambulancewens Nederland.

Logo Ambulance wens

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

De naam ” Stichting Ambulance Wens Nederland” komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met behulp van vrijwilligers en een wensambulance. De stichting is opgericht op 5 maart 2007. De stichting beschikt over vijf eigen wensambulance en een vakantiehuis in de bossen van Beekbergen. Zo kunnen ze- onder begeleiding van professioneel ambulance personeel- patiënten met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting bijstaan in het vervullen van mogelijk één laatste wens. Dit alles zonder dat de patiënt of diens naasten financieel iets hoeven bij te dragen.

Omdat er maar één wens de laatste kan zijn en ze die graag aan iedere patiënt gunnen, helpen ze iedere patiënt maar één keer met hun wensambulance! En daarom steunen wij en de onderstaande ondernemers vanuit https://www.fanvanfcgroningen.nl/, dit initiatief!! Klik hier om te doneren!"

Logo-CH-brandbeveiliging

CH Brandbeveiliging BV
Steenhouwer 34
9502 ET Stadskanaal
https://chbrandbeveiliging.nl/

logo-ship2suply

Ship2Supply
Visserijweg 2
9936 HB Farmsum
https://www.ship2supply.nl/

logo-autoservice-DMI

Autoservice DMI
Wismarweg 15
9723 HC Groningen
https://autoservicedmi.nl/

Logo arbo fire support

Arbo Fire Support
Osloweg 140
9723 BX Groningen
https://www.arbofiresupport.nl/

logo-taxi-RMB

Taxi RMB
Lichtboei 158
9732 JH Groningen
https://taxirmb.nl/